Sadabad Anadolu Lisesi

Telefon : 0212 264 15 64
Belgegeçer : 0212 264 53 31
WEB https://sadabadanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : TELSİZLER MAH. BALKON SK. SADABAD ANADOLU LİSESİ NO: 4 KAĞITHANE / İSTANBUL
VİZYON : Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğrenci :2065
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 07:30 19:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Servis : Okulumuzda servis bulunmaktadır.
Ulaşım : Şişli´den 65G otobüslerine binildiğinde Gültepe Cami Durağı(Polis Karakolu)nda inilmelidir. Beşiktaş´tan ise 62 veya 62G otobüslerine binildiğinde Gültepe Cami Durağı(Polis Karakolu)nda inilmesi gerekmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Gültepe polis karakolu yanındaki sokakta Avicenna Hastanesi arkasında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır. İl merkezine 19 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol,Basketbol, Voleybol, Futsal, Masa Tenisi